Powered By Blogger

tirsdag 27. juli 2010

Khalid Skah - Nå er det på tide å gi seg...!

Du ble en gang tatt imot med åpne armer i dette landet. Ei lettlurt jente som åpenbart ikke forstod omfanget av å inngå ett forhold til en muslimsk mann fikk du også tak i. En forklaring på dette utsagnet vil du få senere i artikkelen.


La meg aller først gripe fatt i ditt utgangspunkt - krig mot Jonas Gahr Støre. Hva i all verden har Norge og Gahr Støre gjort mot deg - annet enn å ta imot deg da du angivelig hadde behov det?


Jeg har full forståelse for at du er bitter og sint etter at dine barn, eller rettere sagt dine og din eks-kones barn er blitt hentet ut fra et liv dem selv ikke ønsket å leve. Norge fungerer ikke slik som Marokko og andre muslimske stater.. ennå. - La oss nå for all del ikke glemme utgangspunktet for hele denne episoden, nemlig at du Khalid, kidnappet barna med til Marokko, mot barnas og deres mors vilje. Når barna deretter gir ett såvidt tydelig inntrykk av at dem ikke ønsker å leve slik som du ønsker dem skal - i Marokko - noe dem viser meget tydelig ved søke tilflukt i den norske ambassaden, da sliter jeg litt med å se hva du vil oppnå.


Du sier videre at du: "ikke finner deg i behandlingen du har fått av norske myndigheter, og at dersom det ikke blir en fredlig løsning på konflikten så er du forberedt på det verste." - hva er dette slags innstilling? Jo - det er nettopp den innstillingen jeg skulle komme tilbake til. Norske jenter som inngår ett forhold til muslimske menn vet ikke hva de går til, og ender i all hovedsak opp som undertrykte og dominerte kvinner i forholdet - det er min påstand - ikke skyld på Gahr Støre!


En demonstrasjon utenfor den norske ambassaden er helt OK - det er i din fulle rett - iallefall her i Norge. -Men derifra og til å fremsette krigserklæringer mot Norge og det ministre er det en bit å gå...


Nå foreslår jeg at du legger ned dine våpen, og heller gleder deg over at barna dine har fått det slik dem ønsket!


Fortsatt god sommer!




Med vennlig hilsen
Lars Espen Hanssen

4 kommentarer:

  1. Khalid Skah du er en syk muslim som alle etniske
    nordmenn snur ræva til.

    SvarSlett
  2. Skah hører vel mest av alt hjemme på lukket avdeling, Khalid Skah har ikke noen tanker om hva barna vil og har sitt fødelands religions syn på kvinner... Nok sagt om det.

    Det som er skremmende er at dette fort kan ende i forferdelse og æresdrap. Det er vel liten tvil om at Skah sliter med den såkalte æren sin nå. Tror det er lurt om han ikke slipper inn i Norge noensinne mer.

    SvarSlett
  3. Dette bør kanskje være en vekker for norske jenter som av en eller annen underlig grunn finner seg menn fra en muslimsk kultur og for den saks skyld kulturer som generelt har et annen æresbegrep enn vanlig i Norge.

    Noen burde ta en fornyet titt i boka "Ikke uten min datter", og innse at de må påregne at dette er regelen heller enn unntaket.

    SvarSlett
  4. LOl.. Vært sammen med en muslim i over 20 år.. Livet kunne ikke ha vært herligere. Ikke kommer han hjem full, eller er utro på julebordet.
    Har full respekt fra hele hans familie.. Så alle er nok ikke like.

    Dette har vel ikke med hans religion å gjøre. Da er dere med å på å si at det han mener om alle nordmenn er sant.

    Og Så klart har Norske myndighter stått med bidgrad til dette, men det var jo HAN som startet kidnappingen først. :)


    Og en ting til Anonym.
    Slutt å å spre hat når det gjelder andre religioner, eller minoriteter.

    Det kan ikke bli æresdrap på dette.
    I såfall bør jo han drepes for å ha barn med en ikke muslim??

    Tror ikke han var så reiligiøs da nei..

    SvarSlett